* * * Reparatii Calculatoare si Reparatii Laptop la Telefon 0723.927.587 - 0721.285.962: TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

16 ianuarie 2011

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE ALE BLOGSPOTULUI
reparatii-calculatoare-la-domiciliu.blogspot.com

reparatii-calculatoare-la-domiciliu.blogspot.com este denumit in continuare astfel: "Site-ul" , "Site" , "website".

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Site-ul.

Trebuie sa aveti optsprezece (18) ani sau mai mult pentru a accesa acest Site web. Daca aveti sub vârsta de optsprezece ani, nu vi se permite sa acceseze acest Site web pentru orice motiv. Având în vedere restrictiile de vârsta pentru utilizarea acestui Site, informatiile obtinute de pe acest Site, se încadreaza în Privacy Act infantila(Child) Online (COPA) si nu este monitorizata în acest sens.

YOU MUST BE EIGHTEEN (18) YEARS OR OLDER TO ACCESS THIS WEB SITE. IF YOU ARE UNDER EIGHTEEN YEARS OF AGE, YOU ARE NOT PERMITTED TO ACCESS THIS WEB SITE FOR ANY REASON. DUE TO THE AGE RESTRICTIONS FOR USE OF THIS WEB SITE, NO INFORMATION OBTAINED BY THIS WEB SITE, FALLS WITHIN THE CHILD ONLINE PRIVACY ACT (COPA) AND IS NOT MONITORED AS DOING SO.

Vă rugăm să citiţi aceşti termeni şi condiţii de utilizare cu atenţie. Aceşti termeni şi condiţii pot fi schimbati de la ultima vizita la acest site. Prin utilizarea acestui Site, indicaţi acceptarea acestor termeni şi condiţii. Sunteţi de acord necondiţionat cu următorii termeni (care pot fi ocazional actualizati sau modificati fără sa-ti transmitem preaviz). Accesul si utilizarea Site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea Site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES:

Scopul permis pentru utilizarea Site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Prin termenul "vizitator" al Site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa Site-ul. Prin termenul "utilizator" al Site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca si "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor. Este interzisa crearea de legaturi cu acest Site ale altor Site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al Site-ului, acesta nu isi asuma responsabilitatea pentru Site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

Site-ul sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Site-ul nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe Site-urile respective. Site-ul nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de Site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Site prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
In conditiile accesarii altor website-uri, apartinand unor terte parti, noi Site-ul va rugam sa accesati si verificati mentiunile legale ale acestora, pentru a nu va expune la incalcari ale drepturilor de autor, sau ale altor drepturi conexe.

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre Site-ul, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale, utilizarea acestui website facandu-se pe riscul utilizatorului.

Orice conflict aparut intre Site si utilizatori, cu privire la accesul, ori utilizarea acestuia, va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente, legea aplicabila fiind romana. Orice eventual litigiu in legatura cu acest Site este de competenta instantelor din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest Site;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui Site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul Site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor, cu sau fara o notificare prealabila. Site-ul nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile. Site-ul poate schimba in orice moment continutul si conditiile defolosire. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest Site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea Site-ului se facepe propria raspundere;
Site-ul se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Site-ul nu ofera nicio garantie ca:
- informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor Site-ului vor fi corecte sau de incredere;
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul Site-ului, va satisface toate cerintele;
- orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului Site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la Site sau prin intermediul serviciilor Site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

ATENTIE pentru prejudiciul cauzat de DOWNLOAD. Vizitatorii sunt informati ca toate descarcarile de pe acest site le fac pe baza asumarii propriului risc. Site-ul nu face nici o garantie ca descarcarile nu pot corupe coduri de calculator, inclusiv, dar nu limitat la, virusi si viermi.
ATENTIE prejudiciile cauzate la computer sau software de la interactiunea cu acest site sau continutul sau. Vizitatorul îsi asuma toate riscurile de virusi, viermi, sau alti factori corupatori. Site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele la computere sau software-ul de vizitator sau orice alta persoana ca vizitator ulterior care acuza coruperea de cod sau date care este accidental trecuta la computerul vizitatorilor. Din nou, vizualizarile vizitatorilor si interactiunea cu acest site, sau bannerele sau pop-up sau de publicitate afisate pe aceast site, o face pe propriul risc.

6. LIMITAREA RASPUNDERII:

Site-ul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Site-ul a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor Site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe Site;
- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile Site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site, postat pe Site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de corespondenta Str. Covasna, Nr. 12, Bloc F17, Sc.1, sector4, Bucuresti, Romania sau la adresa de email lazarescu_irinel@yahoo.com .

Pentru sectiunile Site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Site-ul isi rezerva dreptul de sterge de pe Site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare ale Site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest Site este oferit in aceasta forma fara alte garantii, nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Site-ul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale Site-ului.

Categoriile de date prelucrate de Site sunt numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), formare profesionala/diplome/studii, e-mail, imagine si voce. Castigatorilor concursurilor organizate de Site li se va solicita o copie a CI/BI in vederea verificarii corectitudinii datelor furnizate la inscriere, astfel incat premiile sa fie acordate castigatorilor de drept; totodata datele continute in CI/BI sunt necesare in scopul retinerii si virarii la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor castigate. Datele prelucrate vor fi stocate in baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale Site-ului, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site, partenerii contractuali ai Site-ului, alte companii din acelasi grup cu Site-ul, furnizori de servicii si bunuri si mass-media.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile Site-ului, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Site nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la lazarescu_irinel@yahoo.com sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta Str. Covasna, Nr. 12, Bloc F17, Sc.1, sector4, Bucuresti, Romania. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastre nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Site-ul se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Site-ul nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Site-ul nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Site-ului.

Daca utilizatorii Site-ului trimit materiale nesolicitate, Site-ul isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipSite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Site-ul, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Site, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator (username/email) si parola (password).

Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje. Site-ul foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe Site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Site-ului si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe Site.

8. POLITICA DE RAMBURSARE

– Dreptul de rambursare al produsului in termen de 7 zile de la data achizitionarii;
– Garantia produselor sau a serviciilor este in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.
* Informatiile privind pretul final si taxele de livrare:
– Taxele de livrare sau alte taxe care sunt practicate sunt suportate de catre noi;
– Preturile si taxele practicate sunt clar afisate pe site fara a induce in eroare cumparatorul;
– Preturi sunt aceleasi pentru acelasi produs sau serviciu, indiferent in ce pagini diverse ale “Site-ului” ar fi postate;
* Afisarea pe “Site” a datelor de contact ale persoanei:
– Pe site exista informatii referitoare la persoana care comercializeaza produsele si serviciile prin intermediul site-ului;
– Datele de contact ale persoanei sunt complete.
“Site-ul” se adreseaza doar consumatorilor din Romania tara de origine a comerciantului care are si sediul in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu