Reparatii Calculatoare | Reparatii Laptop Tel 0721.285.962: Despre noi

Despre noi

CINE SUNTEM:

Prin acest site online va ofer servicii si consultanta IT destinate atat firmelor mici si mijlocii, cat si persoanelor fizice. Scopul meu este acela de a crea o diversitate in ceea ce priveste acest domeniu, astfel incat oricine sa poata alege ceea ce i se potriveste. Solutiile oferite momentan de mine sunt 100% garantate si vin in sprijinul oricarui beneficiar!

Acum vin in ajutorul tau prin acest nou site de reparatii calculatoare si intretinere sisteme, oferind astfel solutii complete pentru utilizatorul final!

Pe viitor voi cauta sa aduc oferte noi si diversificate, pentru ca utilizatorii mei sa poata avea de unde sa aleaga! Caut sa ofer in continuare solutii care sa se integreze perfect in cerintele beneficiarilor mei, si de aceea orice feedback din partea voastra este binevenit.

Imi puteti scrie la adresa mea :

                                            e-mail: lazarescu_irinel@yahoo.com
                                             sau telefon: 0723.927.587.

In cadrul serviciilor mele imi desfasor activitatea cu profesionalism si dinamism, orientat in principal asupra satisfactiei beneficiarului. Obiectivul meu este acela de a oferi servicii de nivel calitativ superior.

Sunt inginer IT specializat in automatica si informatica. Impreuna putem gasi cea mai buna solutie pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Execut servicii complete de reparare a calculatorului personal chiar la dumneavosatra acasa. Obiectivul meu principal este de a mentine cele mai bune servicii de pe piata, venind astfel in intampinarea dumneavoastra.

Pagina web este imaginea companiei dumneavoatra in lumea virtuala a internetului , de aceea este nevoie sa alegeti cu grija persoana care va realiza design-ul.

O prezenta online ofera prestigiu afacerii dumneavoastra, imbunatateste vizibilitatea marcii si creste increderea
potentialilor clienti in oferta dumneavoastra.

Scopul meu este sa ajutam beneficiarul cu propuneri si idei inovatoare pentru a putea ajunge la solutia ideala si un web desing unic pentru fiecare in parte.